Friday, 29 November 2013

Blog Tukar Baju!

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, yeay! Blog Balqis dah bertukar baju.. Disebabkan dah boring dengan design lama jadi saya ambil keputusan untuk edit semula blog ni..

Amacam? Suka tak? Dulunya tema warna-warni tapi sekarang dah bertukar jadi kelabu pulak, hehe.. Kenapa kamera? Hehe, ni nak cerita nih.. Saya pun tak tahu sejak bila saya berminat dengan kamera tapi jujur saya memang suka sangat!! Saya teringin sangat nak DSLR, tapi tak mampu, mahal sangat lah.. RM1000 lebih mana nak dapat?

Design dulu tinggal kenangan



















Design baru yang agak matured saya rasalah..


2 comments :

Official Budak Nerd said...

sama la .. saya pun minat kamera jugak.. but tak mampu nak beli DSLR .. maklumlah bukan orang kaya.. :)
by the way.. lawa new design ni.. :)

Balqis Azzahra said...

@Official Budak Nerd Terima kasih :D