Sunday, 30 December 2012

Tahun 2013


Assalamualaikum semua. Lama rasanya tak update blog. Tak payah nak rasa-rasa memang dah lama pun tak update. Saya tak tahu nak tulis apa sebenarnya tu pasal kerja saya asyik mengedit blog tak habis-habis. Hehehe. Sedar tak sedar dah nak masuk tahun 2013. Cepat betul masa berlalu. Cuti sekolah pun tinggal 2-3 hari je. Jadi, bila dah start sekolah kemungkinan seminggu sekali ataupun sebulan sekali je update blog. Pembaca semua jangan lari tau. Teruskan membaca blog saya ye. Itu jelah ucapan saya pada hari ni. Akhir kata, saya ucapkan semoga berjaya kepada semua pembaca. Bye, Assalamualaikum..
Semoga berjaya calon UPSR, PMR dan SPM.